BATUUT SMURFIDE MÄNGUMAAILM


batuutide rent

BATUUT SMURFIDE MÄNGUMAAILM
Batuudi rent Raplas

  • Batuudi mõõdud on 6,5×5,5×5,5m
  • Batuudi kaal 240 kg. Broneerimistasu ei ole!
  • Korraga mahutab 15-18 last
  • Batuut sobib nii eraaeda kui ka avalikule pinnale.Sellel batuudil on ühitatud kolm funktsiooni – hüppamine,liumägi ja ronisein. Tegemist on käsimaalingutega väga ilusa batuudiga ,mis on leidnud head vastukaja kasutajate poolt. Kuna batuut on kõrge ,tuleb täpselt jälgida ohutusreegleid (reeglid toodud esilehel) !
  • NB! Väiksemad ja ka odavamad ,kuid mitte vähemate võimalustega batuudid leiate loetelu lõpust! Kui Teie sündmusel on ainult väikelapsed või soovite batuudi ise autoga kaasa võtta, siis tasub vaadata nailonbatuute. Küsimuste tekkimisel vastame heameelega tel.5038628. Sellel lehel kõikidel batuutidel juures rendihinnad – head valimist !
  • NB! Kõikidel batuutidel on juures video -videolt saab hea ülevaate batuudi suuruse ja võimaluste kohta !

Smurfibatuudi soodushind eraaeda 290 eur. ( lisandub transport )
Tavahind 320 eur (lisandub transport )